Недко Минчев

Недко Минчев

треньор
Атанас Стоянов

Атанас Стоянов

Борислав Фотев

Борислав Фотев

Васиан Николов

Васиан Николов

Василен Василев

Василен Василев

Иван Тодоров

Иван Тодоров

Момчил Дамянов

Момчил Дамянов

Румен Георгиев

Румен Георгиев

Стилиян Муховски

Стилиян Муховски

Стоян Бозев

Стоян Бозев